Mon cher, cafeaua este servita… la bord! Fiat 500L

Ah, Cafe, Amore mio. Si nu oriunde, ci la bordul masinii. Cati dintre voi n-ati simtit placerea unei cafele baute la bordul masinii dumneavoastra? Pentru mine reprezinta rasfatul suprem pe care mi-l pot permite in fiecare dimineata, in drum spre munca (asta daca tot stau in ambuteiaje 40% din drum, ca orice bucurestean ce lucreaza de la 9 la 6 de luni pana vineri), insa nu numai.

Cui i-a traznit ideea? Cuiva probabil la fel de pasionat de cafea la bordul masinii ca si mine, care a aruncat ideea realizarii unui sistem de expressor la bord ca si accesoriu pentru noul Fiat 500L. Ideea a prins, s-a contactat mogulul italian Lavazza care a dezvoltat un aparat special pentru 500L, impreuna cu Bialetti, compania renumita pentru inventarea expressorului de aragaz.

Cafetiera functioneaza pe principiul capsulelor de cafea Lavazza, care in cazul nostru se pot achizitiona doar prin comanda speciala, intrucat nu se gasesc la orice pas, in magazin. Kitul se va putea achizitiona ca si optional, pentru 250E. Honda, vrem si noi cafea la bord, iubitorii de alte vehicule decat italienesti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s