Geneva 2013: Honda Civic Tourer Concept

Honda are o agenda destul de incarcata pentru 2013, daca in toamna asteptam lansarea oficiala a lui NSX, iata ca astazi sau maine va fi dezvaluit noul Civic Tourer. Adica un update in agenda legendei Honda Civic (hatchback ori sedan).

Lansarea a fost anuntata inca din toamna, in cadrul Salonului Auto de la Paris, iar astazi sau maine oficialii niponi vor dezveli conceptul pentru noul membru din familia Civic, cu ocazia deschiderii Salonului de la Geneva.

Pentru un tourer, conceptul asta arata chiar FOARTE BINE – liniile Honda se resimt, agresivitate in design cu care am fost obisnuiti inca de la aparitia hatch-ului 5D pune amprenta acestui model – ce mai, este un exercitiu de stil si dinamism din partea designerilor niponi. Odata cu aceasta lansare, Honda va pune la dispozitia actualilor proprietari de Civic editia 2012 si un kit AeroPack accesorii exterioare.

In asteptarea lui NSX (in toamna, la Frankfurt) si a noului Civic Type-R (ramane un mister total data oficiala), ne multumim cu acest Tourer. Urmeaza cateva imagini oficiale din cadrul salonului si vom reveni cu amanunte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s