[RO] Bombshell: 768 CP & Golf mk1

Pentru placerea si gustul placut pe care ti-l lasa o masina la care s-a muncit cu orele, in care s-a pus imaginatie, s-au investit idei si bani (multi bani), tocmai de aceea va aduc in atentie acest Golf mk1 de numai… 768 CP. Adica mai mult cu 96 CP decat noul Viper SRT. Eeeh?

Bine bine, in spatele acestui proiect sta un tuner german indragostit efectiv de micile nemtoaice – Boba Motoring – tuner ce are la activ alte cateva proiecte construite special pentru pista de drag – dintre care amintesc un Golf mk2 de “doar” 1000 CP…

Micul nostru mk1 – motor de 2.0L 16V, nu reusesc sa ii dibuiesc originea, dar tind spre 1998 cmc, originar fratelui mai mic GTi mk2,  caruia i s-a “ajustat” o turbina Garett GTX3582R, alaturi de alte modificari, o unitate ECU rescrisa cu un soft propriu tunerului, totul fiind legat la o cutie in sase trepte. Mda. Sa mai mentionez si faptul ca redline-ul incepe undeva la 8,800 rpm, habar nu am in cat atinge pragul 0-100 km/h, stiu ca de la 100-200 km/h ajunge in “doar” 5,50s….

Luati-va o cutie de servetele si … enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s